SHAXSNING RIVOJLANISHI,TARBIYASI IJTIMOIYLASHUV - Uralova Kamila Sherali qizi; Toʻrayeva Dilshod Abdikarimovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada Yangi O‘zbekistonning yangi avlodida Inson kapitalini shakllantirish mamlakatimizda maktabgacha tarbiya yoshidan boshlab amalga oshirilishi, bu haqda Prezident Sh.M.Mirziyoyev fikrlari, zamonaviy sharoitda rivojlanish talablari inson kapitalini asosiy ishlab chiqaruvchi va ijtimoiy omil sifatida o‘rganish zarurati to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.