PSIXOLOGIYADA QO’LLANILADIGAN METODLAR VA ULARNING TURLARI - Turdiyeva Dildora Sayfiddin qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqolada Psixologiyada tekshiriladigan psixil xayot xodisalari va bu xodisalar qanday metodlar bilan, ya’ni qaysi yo’llar bilan, qanday uslubda tekshirilishi haqida tahlillar keltirilgan bo’lib har bir metodni qo’llashda e’tiborga olinishi lozim bo’lgan omillarga alohida to’xtalib o’tilgan.