MAXSUS VA INKLYUZIV TALIMNING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI - Hakimova Sevinch Isomiddin Qizi,; Xolmamatova Sevinch Faxriddin Qizi, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqolada Imkoniyati cheklangan bolalarni umumta’lim tizimida o‘qitish masalalariga e’tibor berish. ,,Ta’lim hamma uchun’’ umummilliy dasturining mohiyatini targ‘ibot qilish. Inklyuziv ta’limning maqsad va vazifalari tamoyillarini tasniflash hamda inklyuziv ta’lim asoslari haqida bayon etilgan.