O’QUVCHILARDA AXBOROT ISTEMOLI MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH - Bo’ronova Boʻrixol Jo’ra qizi; Ernazarova Hojiniso Abdukarim qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada ta’limda axborot savodxonligi tushunchasi o‘rganiladi va ta’lim sohasida axborot savodxonligini oshirishdagi roli yoritilib, axborot savodxonligini ta’lim o‘quv dasturiga integratsiyalash strategiyalari hamda ushbu jarayonda yuzaga keladigan muammolar va yechimlar ko‘rib chiqiladi.