XORAZMSHOHLAR DAVLAT BOSHQARUVI VA IJTIMOIY- SIYOSIY, IQTISODIY VA MADANIY HAYOT - To‘laganova Nargiza Erkinovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada yurtimiz tarixidagi eng yirik davlatlardan biri bo‘lgan Xorazmshohlar davlatining ijtimoiy iqtisodiy hayoti yoritib berilgan.