PEDAGOGIKADA TARBIYA VA TALIMNING O'ZARO MUNOSABATI : NAZARIY YONDASHUVLAR VA A'MALYOT - Ravshanova O‘g’loy G‘ayrat qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada tarbiya va talimning o'zaro munosabati Nazariy yondashuvlar va ularni amalyotda qo'llay bilish bola tarbiyasida pedagogik tarbiyaning o'rni ta'lim va tarbiyaning bir - biri bilan o'zaro aloqadorligi haqida ma'lumot keltiriladi.