PEDAGOGIKADA TARBIYA VA TA’LIMNING O’ZARO MUNOSABATI : NAZARIY YONDASHUVLAR VA AMALYOT. - Toshaliyeva Beknozaxon Nodir Qizi; Toshmatova Ruxshonabonu Shohruh Qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik jarayonda ta’lim jarayonini olib borish bilan birga tarbiya jarayonini ham Muhtaram Prizidentimiz aytganlaridek qushning ikki qanoti misoli berish , ta’lim va tarbiyaning o’zaro munosabati shu bilan birga nazariy yondashuvlar ,amalyot haqida bilib olamiz .