PEDAGOGIK REFLEKSIYA VA O‘Z FAOLIYATINI BAHOLASH - Shopo‘latov Ashurali Akbarovich,; Sobirova Faxrigul Faxriddinovna, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik refleksiya tushunchasining mohiyati, o‘qituvchi faoliyatidagi ahamiyati hamda o‘z faoliyatini baholashning zamonaviy yondashuvlari ilmiy jihatdan tahlil etilgan. Refleksiya o‘qituvchining kasbiy rivojlanishida, ta’lim jarayonini samarali tashkil etishida va shaxsiy o‘sishini ta’minlashda muhim omil ekanligi ko‘rsatib berilgan. Maqolada o‘z faoliyatini baholashning asosiy usullari va pedagogik refleksiya madaniyatini shakllantirish yo‘llari haqida so‘z yuritilgan.