PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR VA INTERAKTIV METODLAR - Rasulova Charos Dilmurod Qizi; Shernazarova Ruxshona G‘anisher Qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida pedagogik texnologiyalar va interaktiv metodlarning o‘rni, ularning mohiyati, afzalliklari hamda o‘qituvchilarning kasbiy mahoratini oshirishdagi ahamiyati yoritilgan. Interaktiv metodlar orqali ta’lim jarayonini faollashtirish, o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, muloqotga kirishish va ijodiy yondashuvni rivojlantirishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil etilgan.