INTERFAOL TA’LIM METODLARIDAN TA’LIM JARAYONIDA FOYDALANISH - Abdullayeva Dilafruz Tursunboyevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ta'lim jarayoni vaqt o'tishi bilan texnologiyaning rivojlanishi,o'rganish va bilish bo'yicha yangi tadqiqotlar bilan sezilarli darajada rivojlandi. An'anaviy ma'ruzaga asoslangan o'qitish usullari talabalarni o'quv tajribasiga faol jalb qiladigan ko'proq interaktiv yondashuvlar bilan to'ldirilmoqda. Ushbu maqolada sinflarda interfaol ta'lim usullaridan tobora ko'proq foydalanish va ularning o'quvchilarning ta'lim natijalari uchun foydalari ko'rib chiqiladi.