XAYOL - Kurolboyeva Madina Sherzod Qizi; Ulmasova Maftuna Xusan Qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
ushbu maqola xayol haqidagi tushunchalar ularning turlari jarayonlari sifatlari va xususiyatlari, xayol mavzusini oʻrganishda zamonaviy pedagogik texnologiyalar haqida maʼlumot beradi