Tadbirkorlikni rivojlantirish — mehnat migratsiyasiga muqobil yo'l - Musurmonov Ozodbek; Najimova Nigora (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada tadbirkorlikni rivojlantirish orqali mehnat migratsiyasiga muqobil yaratish masalalari hamda O’zbekistonda ishsizlik holati va uni bartaraf etish chora-tadbirlari haqida so’z boradi.