Ko‘phadni ko‘phadga qoldiqli bo‘lishda Gorner sxemasi - Qurbonaliyeva Shoira Maxmanazarovna, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada akademik litseylarning algebra va analiz asoslari darsida ko‘phadni ko‘phadga qoldiqli bo‘lishda Gorner sxemasidan foydalanish haqida nazariy bilim va bu bilimni mustahkamlashda mustaqil yechish uchun mashqlar berilgan .