ЎЗБЕКИСТОН ХИЗМАТ КЎРСАТИШ СОҲАСИДА ИННОВАЦИОН МЕНЕЖМЕНТ МЕХАНИЗМЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Мирзаолимова Дилрабохон Олимжон қизи (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Мақолада хизмат кўрсатиш соҳасида инновацион менежментнинг назарий асослари ва унинг иқтисодий ривожланишдаги аҳамияти таҳлил этилган. Шунингдек, хорижий мамлакатлар тажрибаси мисолида инновацион бошқарувнинг айрим самарали йўналишлари таҳлил қилинган.