Boshlang’ich sinflarda ona tilini o’qitish metodikasi - Mirzakarimova Nurhayo Erkinboy qizi, Odil Parpiyev (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mualliflar bo‘lajak boshlang'ich sinf o'qituvchisi va tajribali pedagog sifatida ona tilini o'qitish metodikasi haqida fikr yuritadilar.Ona tilini boshlang'ich sinflarda o'qitishning turlari va afzalliklari haqida gapirib o'tadilar.