Yoshlarga oid davlat siyosatini amalga oshirishda innovatsion yondashuv: raqamli platfomalar, sun’iy intellekt va tahliliy boshqaruvning o‘rni - Xalikova Maxfuza Faxritdinovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
ushbu maqolada O‘zbekistonda yoshlarga oid davlat siyosatini amalga oshirishda raqamli platformalar, sun’iy intellekt va tahliliy boshqaruvning o‘rni va ahamiyati tahlil qilingan, yoshlarni yanada qo‘llab-quvvatlash, g‘oya va tashabbuslarini hayotga tatbiq etishlari uchun ularga yanada ko‘proq imkoniyatlar yaratish bo‘yicha takliflar keltirilgan.