Establishment of Small Industrial Zones and Development of Their Marketing Activities: International Experiences - Yunusboyev Azizbek (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqolada kichik va o’rta korxonalar faoliyatida tashkil etish va ularda marketingni rivojlanishi bo‘yicha dunyoning yetakchi davlatlarining tajribasi ko‘rib chiqiladi uni takomillashtirish bo'yicha xulosalar berilagan.