YUNESKO VA OʻZBEKISTON OʻRTASIDAGI TAʼLIM VA ILM-FAN SOHASIDAGI HAMKORLIK - Safarov Maqsud Kenja о‘g’li, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasining YUNESKO bilan oliy ta’lim, fan va madaniyat sohalardagi hamkorlik aloqalari haqida ma’lumotlar berilgan.