MINTАQАNI INNОVАTЅIОN VА KОMРLЕKЅ RIVОЈLАNTIRIЅH ХОRIЈ TАЈRIBАЅI - Karimova Shaxribanu Atabay Qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada mintaqani kompleks rivojlantirish mexanizmlarini takomillashtirishni xorijiy tajiribalari o‘rganilgan va mintaqani kompleks rivojlantirish bo‘yicha tavsiyalar berilan.