Maktablarda chet tilini o’qitish bo’yicha metodlar - Ramazonova Dinora (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Bugungi kunda rivojlanib borayotgan mamlakatimizda, jamiyatimizda ta’lim sohasini rivojlantirish bo’yicha turli xil izlanishlar olib borilishi bilan bir qatorda, ta’lim olayotgan yosh avlodni o’zgacha dunyoqarash va ma’suliyat ila tarbiyalash maqsadida maktab ta’lim dasturlariga bir qancha yangicha zamonaviy metodlar kiritilmoqda. Mazkur ilmiy maqola maktablarda chet tillarini o’qitish bo’yicha zamon talabiga mos samarali metodlar va ularning dars jarayonlarida qo’llash usullari to’g’risida ma’lumot beradi.