O’zbekistonda xizmat ko’rsatish sohalarining aholi faravonligi va iqtisodiy o’sishdagi roli - Tursinbayev Azizbek Nabijon o’g’li, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada O’zbekistondagi xizmat ko’rsatish sohalarining iqtisodiy o’sishga, aholining bandligiga va ularning farovonlikka erishishidagi ahamiyati ko’rib chiqilgan. Mamlakatda xizmat ko’rsatish sohalarining rivojlanishi o’z navbatida aholining farovonligi va iqtisodiy rivojlanishga sabab bo’ladi. Hamda xizmatlar sohasini samarali rivojlantirishning o’ziga xos xususiyatlari tadqiq etilgan.