Ворислик ҳуқуқи соҳасида коллизион масалалар - Байжанова Рамуза Теңелбай қызы (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
ушбу мақолада, ворислик ҳуқуқи хақида, чет эл фуқораларининг ҳуқуқ лаёқати, ворислик ҳуқуқи бӯйича коллизия масалалари, васиятноманинг шакиллари ва бошқа давлатнинг қонунчилигидаги фарқлар акс эттирилган.