O‘ZBEK TILINING ASSOTSIATIV LUG‘ATINING ILMIY-AMALIY AHAMIYATI - Xamidova Zulfizar Akmaljon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqolada assotsiativ lug‘at tuzish zarurati, til va tafakkur integratsiyasini o‘rganishda hamda lug‘atlarning ta'lim, ilmiy tadqiqot va amaliyotidagi ahamiyati haqida fikr yuritilad..