TA’LIM TIZIMIDA MASOFAVIY O’QITISH TIZIMINING O’RNI VA AHAMIYATI - Soatova Shoxsanam Lolaboy qizi,; Ibragimov Akram Jovliyevich, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqola zamonaviy ta'limning dolzarb muammosi - ta'limning yangi shakli sifatida masofaviy ta'limga bag'ishlangan. Maqolaning asosiy maqsadi masofaviy ta'limni ta'limning yangi shakli sifatida asoslash va muhokama qilishdir.