O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA TADBIRKORLIKNI QO‘LLAB-QUVVATLASHNI TAKOMILLASHTIRISH - cMalikova Gulhayo Turdali qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimizdagi tadbirkorlikni faoliyati tahlil qilinib, mahalliy banklarning kichik biznes va tadbirkorlik un qilingan ishlari yoritilgan. Adabiyotlar tahlili va o‟tkazilgan tadqiqotlar natijasiga asoslanib sohani yanada rivojlantirishga doir ilmiy-amaliy takliflar berilgan.