Alisher Navoiyning “Saddi Iskandariy” dostonida qo`llanilgan frazeologizmlar - Тамикаева Дилафрўз Махмудовна (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ушбу мақолада Алишер Навоийнинг “Садди Искандарий” достонидаги фразеологизмларнинг қўлланиш хусусиятлари таҳлил қилинган. Жумладан, достонда фразеологизмлардан фойдаланиш маҳорати ҳақида сўз юритилади.