O’ZBEKISTONDA ELEKTRON HUKUMAT TIZIMIDAGI PLATFORMALAR VA ULARNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - QURBONOV SHOXRUX QUVONDIQOVICH (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada O‟zbekistondagi elektron hukumat tizimidagi platformalar va ularning o‟ziga xos xususiyatlari yoritib berilgan.Maqolada shu soha tadqiqotlari uchun mustaqil izlanishga foydali ma‟lumotlar mavjud.