Tog„ay Murodning “Otamdan qolgan dalalar‟‟ asarida qo‟llangan ibora, etnografizmlar va milliy urf odatlar - Shodiyeva Shaxro„za (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maskur maqolada Tog„ay Murodning “Otamdan qolgan dalalar” asarida qo„llangan iboralar va etnografizmlarning o„sha davrda hamda bugungi kunda qay darajada ishtirok etganligi yoritilgan, hamda bu maqolada o„zbek xalqiga mos urf odatlar ochib berilgan.