CHUST PICHОQCHILIGI KASB-HUNAR TERMINLARI - Raxmatullayev Anasxon Xamidullo o‘g‘li, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqolada o„zbek tilidagi kasbiy lug„at, pichoq yasash sohasiga oid atamalar: pichoq va uning qismlari nomlari, Chust pichоqchiligi kasb-hunar terminlarining tarixiy-madaniy areal xususiyatlari haqida fikr-mulohazalar berilgan.