O‘zbekiston mehnat qonunchiligida elektron shartnoma institutining shakllanishi va rivojlanishi - Sultonov Jasur Rustam o‘g‘li, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada O‗zbekiston Respublikasida elektron mehnat shartnomasi institutining shakllanish jarayoni va uning huquqiy asoslari tahlil qilingan. Shuningdek, mehnat to‗g‗risidagi qonunchilikda elektron shartnomalarga oid normalar, yagona milliy mehnat tizimining joriy etilishi hamda Prezident farmonlari va qarorlarining mazkur institutni shakllantirishdagi o‗rni tahlil etilgan.