Xitoy Xalq Respublikasi va Oʻzbekiston savdo iqtisodiy hamkorligini rivojlanish xususiyatlari - Tohirova Mavjuda Qosimovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada Xitoy Xalq Respublikasi va Oʻzbekiston Respublikasi o‗rtasidagi savdo-iqtisodiy aloqalarini yuksaltirish, rivojlanish bosqichlari hamda istiqbollari tahlil qilishga qaratiladi. Asosiy e‘tibor bugungi kunda ikki davlat o‗rtasidagi mahsulotlarni ayirboshlash hajmi, invistititsiyalar, transport-logistika infratuzilmasi va ―Bir makon, bir yo‗l‖ tashabbusining ta‘siriga qaratilgan..