BOʻLINISHGA OID TURLI XIL MASALALAR - Qurbonaliyeva Shoira Maxmanazarovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada akademik litseylarning chuqurlashtirilgan guruh o„quvchilari, mustaqil o„rganuvchilar uchun matematik induksiya usulidan samarali foydalanish va uni hisoblashda, ba‟zi ayniyatlarni, ba‟zi tengsizliklarni isbotlashda qo„llanilanilishi haqida to„xtab o„tilgan