ФУҚАҲОЛАР ТАЪЛИМ ОЛГАН ҲАДИС МАКТАБЛАРИ - Абдулҳамидов Файзуллажон Нишанович, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Бу мақолада Муқаддас ислом динимизда ―Муҳаммад (сав)нинг ҳадислари‖ асосий манба эканлиги ҳақида сўз боради. ―Фақиҳларнинг ҳадисларни‖ текширишдаги ва ҳадисга амал қилиш қандай бўлишини очиқлаб берган. ―Ҳанафий олимларининг наздида суннат‖ тушунчаси бироз кенгроқ эканлиги ҳақида қисқача маълумот берилган.