Raqamli boshqaruvda web kontent administratorining funksional vazifalari - Ashurova Durdona (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada raqamli boshqaruv tizimlarida web kontent administratorining funksional vazifalari, ularning axborot resurslarini yaratish, boshqarish va yangilashdagi roli tahlil qilingan. Shuningdek, elektron hukumat tizimidagi axborot xavfsizligi, uzluksiz xizmat ko‗rsatish va foydalanuvchilar bilan samarali muloqotni ta‘minlashdagi muhim jihatlar yoritilgan.