ZAMONAVIY KASBLAR VA KASB-HUNARGA YO`NALTIRISHDAGI ZAMONAVIY YONDASHUV - Zarifboyeva Zuhra Ravshonbekovna, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Yosh avlodni kelajakda yetuk mutaxassis bo`lib yetishishi uchun ularni kasb-hunarga to`g`ri yo`naltirish, yo`nalishni to`g`ri tanlashlariga ko`maklashish yoshlarni kelajagida muhim o`rin tutadi.