O'SMIRLIK YOSHIDAGI O’QUVCHILAR BILAN ISHLASHDA PSIXOLOG FAOLIYATINING O’RNI VA AHAMIYATI - Xo'shboqov Muxiddin Ravshanovich, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolamizda O`zbekistonda olib borilayotgan qator tadqiqotlarda oilaning ijtimoiy, iqtisodiy hamda tarbiyaviy mavqie, er-xotin yoki ota onaning farzand tarbiyasiga munosabati, uning oila barqarorligiga ta‘siri, oilaviy o`zaro hurmat hamda moslik, oila muhitiga xos etakchilik, oilada ijtimoiy foydali mehnatning taqsimoti, oila byudjeti, oila kelajagining istiqbollarini belgilash kabi masalalarda pedagog psixologning bilvosita ta`siri haqida so`z boradi.