Yuqori sinf o'quvchilarida agressiv-xulqining sabablari va uni bartaraf etish strategiyalari - Tursunova Tursunoy Xaydaraliyevna, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kunda avj olib borayotgan maktab o‟quvchilari o‟rtasida agressiv xulq atvorni oldini olishda maktab psixologining o‟rni, agressiv xulq atvor psixodiagnostikasi va korreksiyasi, o‟quvchilar o‟rtasida o‟zaro sog‟lom munosabatlar o‟rnatish, va bir-birlariga nisbatan samimiy munosabatlarini shakllantirish to‟g‟risidagi fikr va mulohazalar keltirib o‟tilgan.