STRESS VA DEPRESIYANING NAMOYON BOʻLISH SABABLARI - Dadajonova Davlatoy Abobakir qizi, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Depressiya vaqtida inson ortiqcha miqdorda taom isteʻmol qilishi ham mumkin. Asosiy depressiya (klinik depressiya) ikki haftadan ortiq davom etadigan kuchli yoki jiddiy alomatlarga ega.