O`TKIR HOSHIMOVNING “IKKI ESHIK ORASI“ ROMANIDAGI O`ZBEK XALQI QADRIYATLARI - Choriyev Nurbek Jumanazar o`g`li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada O`tkir Hoshimovning “ Ikki eshik orasi “ romanidagi xalqimiz urf-odat hamda an`analari ochib berilgan . Shuningdek , ushbu qadriyatlarning bugungi kundagi ahamiyati haqida fikrlar bildirilgan .