ERTAKTERAPIYA ZAMONAVIY TARBIYA METODI SIFATIDA - Toshmatova Xusnida Nurmuhammadovna; Sulaymonova Zulfiya Pazliddinovna; Sulaymonova Zulfiya Pazliddinovna; Sulaymonova Zulfiya Pazliddinovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada gipperaktiv bolalarni shakllanishida ertakterapiyaning o‟rni va korreksiyasi haqida so‟z ketadi.