TA’LIM MUASSASALARIDAGI KONFLIKTLI VAZIYATLARNING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Sanayeva Go’zal Orziyevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada agressıv holatlar va konflıktogen hodısalarnıng pedagogık psıxologık tavsıfı haqida so’z borib, bir qator ilmiy-psixologik mushohadalar o'rin olgan.