ISLOM DINIDA TA’LIMIY VA TARBIYAVIY MASALALARNING DINIY JIHATDAN YORITILISHI - Asatullayeva Dilnoza Farxod qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada islomda ta‟lim-tarbiya masalalarining yortilishi va izohiga to‟xtalib o‟tilgan. Tarbiyaviy fikr mulohazalar keltirilgan.