TA'LIM JARAYONIDA SUN'IY INTELLEKTDAN FOYDALANISH TA’LIM JARAYONINI KREATIV TASHKIL ETISH VOSITASI SIFATIDA - Masharipov Madiyor Palvannazirovich; Abdusamatova Gulchehra Zoirovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
ushbu ilmiy maqolada bugungi kunda texnologiyaning rivojlanishi natijasida butun sohlarda qo‘llanilayotgan yangi kompyuter tizimi ya‘ni sun‘iy intelektning ta‘lim jarayonida foydalanish usullari keltirilgan. Sun‘iy intelekt yordamida ta‘lim jarayonini primitiv ta‘limdan kreativ ta‘lim jarayonini yuzaga keltirish uchun foydalanish imkoniyati haqida ma‘lumotlar berilgan.