ХУСУСИЙ КЛИНИКАЛАРНИ БОШҚАРИШНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Ҳасанов Хусaнбой Худайберганович (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Мазкур мақолада хусусий клиникаларни бошқариш, самарали иш ташкил қилиш, лойиҳани бошқариш, менежмент ва маркетинг масалалари аҳамияти ўрганилган. Хусусий клиникалар фаолиятини таҳлил қилиш натижасида олинган хулосалар асосида, хусусий клиникаларни бошқаришни такомиллаштириш бўйича хулоса ва таклифлар ишлаб чиқилган.