NOMODDIY MADANIY MEROSNI MUZEYLASHTIRISH METODIKASI - Hamidova Dilfuza Ulug‘bek qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada Nomoddiy madaniy merosini muzeylashtirish metodikasi masalalari bayon etilgan. Shuningdek, nomoddiy madaniy merosning muzeylarda saqlash, namoyish etish va ularni kelajak avlod uchun yetkazish muammolari о„rganilgan.