O’QUVCHILARNING INDIVIDUAL PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARINI SHAKLLANISHIDA OILANING ROLI - Yeshmuratova Altinay Ibragimovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqola o„quvchilarning xarakterini shakllantirishda oila, maktabgacha ta„lim muasassalari, kasb-hunar maktablarining roli va ahamiyati haqida. Temperament turlari haqida qisqacha ma„lumot berilgan.