TA’LIM JARAYONIDA O’QUVCHILAR BILAN PSIXOLOGIK TRENINGLAR TASHKIL QILISH MEXANIZMI - Otaboyeva Yulduzxon Sodiqjonovna, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada amaliyotchi psixologlarnfaoliyati davomida ko‟p qo‟llaynadigan treninglarni tashkil qilish qonun-qoidalari haqida fikrlar yoritilgan