O'QUVCHILARNI TARBIYALASHDA PEDAGOGIK TADBIRLARDAN FOYDALANISHNING PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Turdiyeva Rahbaroy Turg'unovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqola orqali pedagogik tadbirlarning o„quvchilarni xar tomonlama tarbiyalashdagi ahamyati, ma'naviy-axloqiy jihatdan tarbiyalashda pedagogik tadbirlardan keng foydalanish mexanizmlari va ularning ma‟no jixatdan sifati haqida so‟z yuritiladi.