O'SMIRLIK YOSHIDA MULOQOT O’RNATISHDA OTA-ONALARGA TAVSIYALAR - Isomidinova Xursanoy Olimjon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
O’smirlik davrda shaxs ko'p tomonlama jadal rivojlanishda bo'ladi, fiziologik, psixologik, anatomik rivojlanish tub o'zgarishlarga sabab bo'ladi. Eng avvalo psixologiyasida, xulqida, muomula madaniyatida , o'zini tutishida yetarlicha seziladi. Eng asosiysi bu davrda o'smir his tuyg'ularga nisbatan sezgir xolatda namoyon bo'ladi. Maqolada huddi shu masalaga to’xtalib o’tilgan.