MULOQOTGA KIRISHISHGA QIYNALADIGAN BOLALAR BILAN OLIB BORILADIGAN PSIXOKORREKSION ISHLAR - Berdiyeva Gulshan Muxtorovna; Berdiyeva Gulshan Muxtorovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada bolalarda ko‟p uchrab turadigan xususiyat Muloqotga kirishishga qiynaladigan bolalarni korreksiyalash to‟g‟risida ma‟lumot va tavsiyalar keltirilgan. Pedagog va psixologlar faoliyat jarayonida qo‟llashlari mumkin.